Спорт | Южноукраинск, 25 Ноября, 2019

Кубок Миколаївської області з традиційного карате

Свежие новости: Кубок Миколаївської області з традиційного карате

У місті Южноукраїнськ 23 листопада відбувся черговий вже 23 Фінал Кубку Миколаївської області з традиційного карате. У змаганнях взяли участь каратисти з міст Миколаївської області в яких практикується цей вид спорту: Вознесенськ - клуб «Дай-Цзі», Миколаїв, Южноукраїнськ.

Змагання проходили на базі Дитячо-Юнацької Спортивної Школи міста Южноукраїнськ. В приміщенні цієї школи зручно проводити змагання обласного рівня. Змагання були добре організовані і пройшли на високому рівні.

За підсумками Кубку області наша команда посіла перше загальнокомандне місце. Ми вибороли багато медалей. Триразовим володарем Кубку Миколаївської області з традиційного карате стала Кочуг Вікторія. Дворазовими Володарями Кубка області в своїх вікових категоріях стали: Євтушенко Олександра, Кочуг Катерина.

Вибороли золото та Кубок області: Верлатий Нікіта, Ковалевський Владислав, Павловський Даниїл, Ткачук Євген і Кривушкін Даниїл. До речі, у останнього в цей день був День Народження і перше місце в куміте стало гарним подарунком собі і своїм рідним.

Призові місця та від однієї до трьох медалей Кубку області здобули: Кубицька Юлія, Возна Анна, Качинська Дар’я, Євчук Дар’я, Філіппов Сергій, Жуков Нікіта, Євтушенко Максим, Забродський Нікіта, Головко Владислав.

Всі вознесенські спортсмени виступали гідно, докладаючи максимум зусиль заради перемоги. А досвід, отриманий під час змагань, дасть поштовх для подальшого росту та вдосконалення.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты