Экономика | Николаев, 5 Мая, 2018

«НІБУЛОН» будує паливозаправний пункт у Кременчуці

Свежие новости: «НІБУЛОН» будує паливозаправний пункт у Кременчуці

Як раніше зазначалося, у зв’язку з постійно зростаючими потребами компанії в забезпеченні нафтопродуктами керівництвом «НІБУЛОНа» було прийнято рішення щодо будівництва в 2018 р. трьох паливозаправних пунктів для власного користування на території філій «Кременчуцька» (Полтавська обл.), «Сватівська» (Луганська обл.), а також у м. Хмільник (Вінницька обл.), де також є виробничий підрозділ компанії.

Таке розташування є не випадковим, а зумовлене логістикою перевезень та  специфікою діяльності підприємства, адже якнайкраще забезпечить потребу регіонів у нафтопродуктах та скоротить логістичні витрати. Окрім того, за рахунок скорочення плеча  доставки пального вивільниться автотранспорт, який може бути залучений для надання інших послуг.

На сьогодні будівельні роботи паливозаправного пункту, дозвіл на які надано  наприкінці березня Державною архітектурно-будівельною інспекцією, активно ведуться у філії «Кременчуцька». Об’єкт буде оснащено трьома ємностями по 75 м3, таким чином, загальний об’єм одночасного зберігання – 225 м3; місцем зливу залізничних цистерн  (можливість зливати дві залізничні цистерни одразу); паливозаправною колонкою для заправки автотранспорту та пунктом заправки буксирів; острівцем наливу в автоцистерни.

Генеральним підрядником, що виконує всі роботи на об’єкті, є ТОВ «Спецмонтаж Інжинірінг» (м. Кременчук), яке вже давно співпрацює з компанією. Наразі будівельники закінчили улаштування фундаментів, монтаж  металоконструкцій зливної залізничної естакади, острівця наливу дизельного палива в автоцистерни, а також монтажу резервуарів, операторної та технологічного трубопроводу. Добігають кінця і роботи з монтажу обладнання резервуарного парку, паливозаправної колонки, зливної каналізації, а також прокладання колій. З 21 травня планується вже приступити до пусконалагоджувальних робіт.

Варто зазначити, що для паливозаправного пункту на території філії «Кременчуцька» закуплено та вже поставлено  сучасне вітчизняне обладнання та виробництва провідних фірм  США, Швеції, Польщі  тощо.

Скорочення витрат на транспортування палива надасть змогу підвищити конкурентні переваги ТОВ СП «НІБУЛОН» у регіоні і зменшить собівартість доставки та вирощування продукції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты