Общество | Снигиревка, 21 Августа, 2017

Незабаром презентують історичну книгу «Снігурівщина: із минулого — в майбутнє»

Свежие новости: Незабаром презентують історичну книгу «Снігурівщина: із минулого — в майбутнє»

19 серпня голова райдержадміністрації Інна Бойко та голова районної ради Тетяна Мезіна зустрілись з представниками творчої групи “Фенікс” Наталією Чимбір та Анатолієм Рудчаком. На зустрічі було презентовано попередній варіант історичної книги «СНІГУРІВЩИНА: ІЗ МИНУЛОГО – В МАЙБУТНЄ».

За словами авторів, при підготовці розділів даної збірки використані матеріали друкованих видань, інтернет-ресурсів, районного та шкільних музеїв, районних установ, служб та організацій, публікації районної газети «Вісті Снігурівщини», інформація педагогічних колективів району, ентузіастів-краєзнавців, спогади мешканців району.

В книзі описані історичні події з далекого минулого до сьогодення. Зараз книга знаходиться на фінальній стадії завершення і невдовзі вона побачить світ завдяки фінансовій підтримці районної та міської рад, бізнесових кіл та окремих мешканців-патріотів краю.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости