Политика | Южноукраинск, 27 Января, 2018

Непрофесійність журналістів ЮАЕС, чи пелена на очі жителів Южноукраїнська? 


Свежие новости: Непрофесійність журналістів ЮАЕС, чи пелена на очі жителів Южноукраїнська? 
 Непрофесійність журналістів ЮАЕС, чи пелена на очі жителів Южноукраїнська? 


На сесії міськради Южноукраїнська, яка вiдбулася 25 сiчня цього року, за дорученням голови постійної депутатської комісїї з питань освіти, охорони здоров'я, культури, молоді, спорту та ЗМІ Захарової Олени Вікторівни до порядку денного додатковим питанням  був включений "Звіт про роботу КЗ "ЮМЛ" за 2016-2017 р.р. станом на 01.10.2017р."

Про це повiдомляє журналiст "Маю право".


Згідно протоколу засідання комісії  №36 від 01.11.2017, звіт мав бути озвучений на сессії 09.11.2017.


Однак, доповідач звіту Доценко Ірина Андріївна, яка на той час здійснювала керівництво лікарнею, у зв'язку з перебуванням т.в.о.головного лікаря то на навчанні, то у відпустці - на сесію не з'явилася. А на наступну сессію, на яку перенесли звіт, написала заяву на відпустку.

Читайте також: Ликвидация Южноукраинской больницы

Тож, довелося на початку 2018 року звітувати т.в.о.головного лікаря Самойленку М. І. 
Як очiкувалося вiн повинен був повiдомити депутатам інформацію про стан фінансування закладу за рахунок міського бюджету, коштів ВП ЮАЕС, коштів благодійної допомоги, платних послуг та законності, щодо їх існування, придбання медикаментів в стаціонари, та перелік безкоштовних медикаментів в стаціонарах для населення, придбання медичних препаратів для УЗД, рентгенкабінету, фізіотерапевтичного відділення, лабораторії та законності оплати за послуги в цих відділеннях, стан харчування в лікарні та причини оплати в руки лікарю, а не офіційно через касу на розвиток лікарні. Але ще до початку звіту Самойленко М. І. почав звинувачувати місцеву владу в своїй же  некомпетентності та тиску з боку мера  Пароконного .



Свою некомпетентність, як керівника закладу продемонстрував Самойленко і на засіданні трудового колективу 15.01.2018р., проведеного з метою з'ясування інформації, щодо запропонованого проекту рішення про ліквідацію КЗ ЮМЛ та створення двох некомерційних комунальних підприємств на виконання реформи. 

Під час цього засiдання Самойленко М.I. надав недостовірну інформацію щодо дійсних справ в лікарні. Що в свою чергу викликало соціальну напругу в місті через начебто бездіяльність мiсцевої влади по відношенню до медиків та лікарні.


Однак на сесії були надані факти, що суперечать цiй недостовірній інформаціїї та розкривають дійсне ставлення з боку місцевої влади та депутатів до медичної галузі. 


Але чи то через непрофесійність журналістів ЮАЕС, чи можливо, що хтось вважає, що мешканцям Южноукраїнська не потрібно  знати правду, сюжет новин ЮАЕС, стосовно медичного питання, від 25.01.2018р . був далекий від дiйсностi.

А в тім южноукраїнцi  самі можуть зробити висновки порівнявши відео прямої трансляції сессії та монтаж новин.
 Та й звіту від Самойленка депутати так i не почули. Та виникає запитання - чому на передовій, і на зборах трудового колективу, i  на сессії  є тільки Самойленко М.І ,  але немає Доценко І.А., яка так само  здійснювала управління закладом майже п'ять місяців, як і Самойленко? То ,можливо, соціальна напруга в місті саме через невиконання своїх професійних обов'язків двох керівників?

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты