Общество | Вознесенск, 21 Сентября, 2019

Небайдужі вознесенці вшанували подвиг партизанів, які в період Другої світової війни стали на боротьбу з нацизмом

Свежие новости: Небайдужі вознесенці вшанували подвиг партизанів, які в період Другої світової війни стали на боротьбу з нацизмом

20 вересня небайдужі жителі та представники влади і громадськості Територіальної громади Вознесенська поклали квіти до братської могили 62-х партизанів-підпільників.

Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вознесенської міськради.

В період з 1 серпня 1941 року по 31 березня 1944 року месники Вознесенщини займались збором зброї, приймали і розповсюджували серед населення повідомлення Радіоінформбюро, здійснювали диверсії і саботаж, знищували німецьких офіцерів і солдат, встановили зв’язок з командуванням Третього Українського фронту.

Неоціненний внесок партизанів та підпільників в перемогу у Другій світовій війні обов’язково повинен бути збережений в пам’яті українського народу. Адже саме завдяки їхньому незламному духу, витримці і самопожертві ми сьогодні маємо можливість будувати свою незалежну Українську державу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости