Политика | 4 Сентября, 2019

Не заздріть: "Слуга народу" прокоментувала скандал з інтимною перепискою в Раді

Свежие новости: Не заздріть:

Народний депутат образилася на журналістів, пише РБК-Україна.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олена Криворучкина, яка потрапила в неприємну ситуацію під час засідання Верховної Ради з пікантним листуванням, відреагувала на скандал. Вона написала на своїй сторінці в Facebook, що має право на особисте життя.

Криворучкина зазначила, що тепер вся Україна знає, що вона кохає, подорожує і дихає, а також про те, що вона є у відносинах.

"Передаю вітання журналістам, що нічого не чули про втручання в особисте життя. Я – не лише депутат, я, в першу чергу, людина. Я кохаю, подорожую і дихаю. Що ж, тепер вся Україна знає, що я маю стосунки", - написала нардеп.

Вона додала, що листувалася під час перерви, а не під час роботи і порадила перевіряти інформацію.

"По-перше, хочу нагадати, що кумою Юрія Корявченкова я не є, перевіряйте хоча б, коли публікуєте. По-друге, я листувалася під час офіційної перерви, про це чомусь забули написати. По-третє, не заздріть", - додала Криворучкина.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты