Политика | 23 Июля, 2023

Лукашенко заявив, що його «напружують» «вагнерівці», які хочуть напасти на Польщу, і показав нову карту путіну

Свежие новости: Лукашенко заявив, що його «напружують» «вагнерівці», які хочуть напасти на Польщу, і показав нову карту путіну

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, нібито бійці "ПВК Вагнер" його "напружують", бо хочуть атакувати Польщу.

Про це він заявив під час зустрічі з російським диктатором володимиром путіним в Петербурзі.

- Можливо, і не слід було б говорити, але скажу. Нас стали напружувати "вагнерівці". "Хочеться на Захід. Дозвольте нам". Кажу, вам навіщо на Захід? "Ну, сходити на екскурсію до Варшави, до Жешува". <...> Я тримаю їх у центрі, як домовилися, Білорусі, не хотілося б їх туди передислоковувати, тому що в них настрої погані. І, треба віддати належне, вони знають, що відбувається навколо Союзної держави. Ну це так, штрих, - сказав Лукашенко.

ЗМІ також пишуть, що Лукашенко на зустріч із путіним привіз "мапу перекидання польських військ до кордонів Союзної держави: по бригаді недалеко від Бреста і Гродно". Минулого разу Лукашенко демонстрував карту нібито нападу України "з чотирьох позицій", що стало мемом.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты