Общество | Вознесенск, 29 Июля, 2017

"Не посієш, так пожнеш", - хто збирає чужий врожай на фермерських полях

Свежие новости: "Не посієш, так пожнеш", - хто збирає чужий врожай на фермерських полях

Деякі мешканці сіл Вознесенського району вже давно забули народне прислів'я "що посієш, те й пожнеш". Та й не сіють вони вже давно. Тільки жнуть, жнуть те, що посаджено іншими.

Не вперше сільськогосподарське підприємство "Укрінтерпостача" стикається з такими випадками на своїх полях. Цього разу постраждали посіви курурудзи.

Невідомі особи, вирізали ще не стиглу "царицю полів" на корм худобі.

З цього приводу ПП "Укрінтерпостача" звернулося до правоохоронних органів з відповідною заявою. Але поки поліція буде шукати злочинців, які крадуть чуже майно, вони продовжують свої "рейди".

Лише в минулому році від таких "збирачів чужих врожаїв" ПП "Укрінтерпостача" понесло чималі збитки.

Полиция в Вознесенском районе «накрыла» пункт приёма краденого подсолнуха


"Для них простіше піти взяти чуже, ніж заробляти гроші своєю працею. Ніхто не думає про те, що хтось вклав в цю справу свої кошти, свої сили, вирощуючи в нашому примхливому, спекотному кліматі зернові чи олійні культури. Навіщо йти працювати, якщо можна піти вкрасти?! Адже відповідальність він за це не понесе, бо його ніхто не впіймає. Так думає більшість крадіїв. Однак, покарання все ж настане, якщо не від правоохоронців та держави, то від законних власників, які захищатимуть своє, та можуть вчиняти  так само як  і ті, хто краде - вночі, та не чекаючи на законне покарання.
Ми вирішили здійснювати постійні патрулювання на наших полях, так як ніхто краще власника не захистить своє майно. Тому хочу застерегти тих, хто вирішив, що можна не сіяти, а лише збирати вирощене чужими руками", - прокоментував ситуацію керівник підприємства.


Сподіваємося, що такі  "женці" нарешті усвідомлять, що не можна збагатитись за чужий рахунок, а за будь-який злочин неминуче буде покарано.

На Трикратской железнодорожной станции воруют грузы тоннами 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты