Политика | 26 Июня, 2023

Навпроти Путіна кожен поставив відмітку, що це – «збитий льотчик», - ГУР

Свежие новости: Навпроти Путіна кожен поставив відмітку, що це – «збитий льотчик», - ГУР

Після перевороту в Росії, організованого власником ПВК «Вагнер» ​​Євгеном Пригожиним, російський диктатор Володимир Путін остаточно втратив свій імідж.

Про це повідомляє представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що з міжнародними злочинцями мало хто хоче спілкуватись – навіть країни, де демократичні цінності стоять не в першому ряду.

Юсов додав, що особливо немає бажання серйозно працювати із диктаторами, якщо вони не контролюють ситуацію у своїй країні. При цьому формально партнери РФ чи країни, які все ще підтримують із нею якусь комунікацію, заявляють, що бунт Пригожина – це внутрішня російська справа і нічого не сталося.

«Звичайно, навпроти умовного Путіна кожен поставив відмітку, що це – "збитий льотчик". Це людина, що втратила імідж. Кривавий вбивця, злочинець, але він контролює величезну територію, ядерну зброю, фінансово-економічні питання, – усі переконалися, що це не так. Всі переконалися, що і король голий, і будинок картковий», - сказав представник ГУР.

Юсов додав, що переворот у Росії, безумовно, матиме подальші катастрофічні наслідки для режиму Путіна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты