Культура | Николаев, 11 Июня, 2019

"Наші у Болгарії": учні Дитячої школи мистецтв №2 здобули 6 призових місць на Міжнародному конкурсі-фестивалі "Зоряний бриз"

Свежие новости:

На початку червня вихованці Дитячої школи мистецтв №2 здійснили подорож до сонячної Болгарії. З 2 по 9 червня у місті Кіттен проходив Міжнародний конкурс-фестиваль “Зоряний бриз”, для участі у якому миколаївські артисти і завітали до трояндової країни.

Окрім цікавих знайомств, спілкування з талановитими даруваннями з різних країн, учні ДШМ №2 отримали чудовий відпочинок, що став гарним завершенням чергового навчального року у закладі естетичного виховання. За підсумками конкурсних змагань до Миколаєва діти привезли три ІІ місця та три ІІІ місця.

Керівництво ДШМ №2 висловлює велику подяку викладачам за якісну підготовку до мистецьких змагань, батькам за надзвичайну турботу і підтримку та вітає учнів із поповненням скарбнички перемог.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты