Политика | 17 Июля, 2022

Нардепа Тищенка можуть виключити зі «Слуги народу»

Свежие новости: Нардепа Тищенка можуть виключити зі «Слуги народу»

Народна депутатка від партії «Слуга народу» Мар'яна Безугла подала заяву щодо припинення членства в політсилі та виключення зі складу депутатської фракції Миколи Тищенка. 

Документ,  адресований голові партії «Слуга народу» Олені Шуляк та голові депутатської фракції Давиду Арахамії, вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Мар'яна Безугла  звинуватила нардепа у неодноразовому вчиненні дій, що дискредитують партію. У заяві вона навела низку публічних розслідувань ЗМІ, пов'язаних із корупційними ризиками, скандалами та висловлюваннями самого Миколи Тищенка.

Зокрема щодо отримання його родиною підрядів на будівництво, працевлаштування нардепом «своїх людей», придбання котеджного містечка, скандал навколо робити його ресторану під час карантину.

Мар'яна Безугла наголосила, що такі дії нардепа завдають репутаційної шкоди не лише партії, а й вищому керівництву держави.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты