Политика | 3 Июля, 2022

Нардеп Костенко розповів, що зараз ЗСУ працюють над створенням умов для звільнення Херсонщини з-під російської окупації

Свежие новости: Нардеп Костенко розповів, що зараз ЗСУ працюють над створенням умов для звільнення Херсонщини з-під російської окупації

Народний депутат України від партії «Голос» Роман Костенко розповів, що в напрямку звільнення Херсонської області з-під російської окупації працюють всі, починаючи від Головнокомандувача Валерія Залужного.

Про це йшла мова в ефірі телеканалу «Рада».

- Я на південному напрямку більшість часу проводжу. Вболіваю, звичайно, за всі напрямки, але більшістю знаходжусь на південному напрямку. Тому ми піднімаємося з думкою про те, як звільняти наші території де наш Херсон, де наша Херсонська область. І лягаємо спати з думкою про це, - заявив Костенко.

За словами народного депутата, в цьому напрямку працюють і Головнокомандувач Залужний, і всі командувачі на місцях, які зараз є.

Тому я скажу так: я не буду говорити, що це буде завтра або післязавтра. Але скажу, що все зараз працює на те, щоб створити умови, щоб звільняти наші населені пункти, які зараз знаходяться під окупантами, - резюмував Роман Костенко.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости