Общество | Николаев, 3 Декабря, 2018

Надання державної фінансової допомоги

Свежие новости: Надання державної фінансової допомоги

В рамках проведення широкої роз’яснювальної роботи стосовно створення сприятливих умов для отримання фермерськими господарствами державної підтримки, Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), бенефіціаром якого є Миколаївська обласна державна адміністрація, за сприяння департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації,   29 листопада в м. Миколаєві відбувся круглий стіл «Де та як фермеру отримати гроші на новий сезон».

В заході, за участі представників департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Миколаївського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, АТ Ощадбанку, Приватбанку, менеджерів UHBDP, обговорювалися питання впровадження існуючих програм з реалізації використання коштів передбачених у державному бюджеті для підтримки фермерських господарств.

Нагадуємо для тих хто ще не скористався нагодою отримати бюджетну субсидію для новостворених фермерських господарств у період їх становлення (зареєстрованих не раніше 1 січня 2016 року) 3000 грн, на 1 га для провадження  сільськогосподарської діяльності, але не більше 60 000 грн. на одне господарство, а також членам фермерських господарств (крім новостворених) у 2018 році у розмірі 5,5 прожиткового мінімуму на одного члена фермерського господарства (який станом на 1 січня 2018 року був і на період отримання бюджетної субсидії є членом ФГ), але не більше ніж 30000 на одне ФГ, що термін подачі пакету документів до Миколаївського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств спливає 07 грудня 2018 року.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости