Общество | Вознесенск, 12 Января, 2018

Вознесенськ. Перший у 2018 році офіційний прийом громадян

Свежие новости: Вознесенськ. Перший у 2018 році офіційний прийом громадян

11 січня міський голова Віталій Луков провів перший в цьому році офіційний прийом громадян, на який завітало 6 мешканців міста.

Мешканки вулиці Соборності звернулись зі скаргою на перевізників харчових продуктів, які доставляють товари до магазину облаштованого на першому поверсі багатоквартирного будинку. Вантажівки заїжджають на пішохідну частину вулиці, загороджуючи таким чином прохід містянам. Крім того, машини спричиняють шкоду будинку, який був побудований ще у 60-х роках XXстоліття. Тому було озвучено прохання загородити тротуар бетонними напівсферами. Міський голова зауважив, що навесні напівсфери біля цього будинку будуть встановлені.

Громадянин звернувся по допомогу щодо вирішення суперечки, яка виникла у нього із сусідкою. Його будинок знаходиться дуже близько до сусідньої оселі, тож без допуску до її подвір’я чоловік не зможе ремонтувати власну домівку. Прохання стосувалося надання консультативної допомоги щодо знаходження законних методів впливу на сусідку, аби без перешкод мати доступ до свого будинку. Очільник міста повідомив мешканця про те, що при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради діє комісія із земельних спорів, яка може розглянути його питання та надати максимально розгорнуті пояснення та рекомендації. Крім цього, громадянин має право звернутись із відповідною заявою до суду.

Інші питання стосувались надання матеріальної допомоги, вирішення конфліктних ситуацій із представниками міської ради, аліментів тощо.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости