Политика | Николаев, 13 Октября, 2023

Начальником поліції Миколаївщини призначать полковника зі столиці

Свежие новости: Начальником поліції Миколаївщини призначать полковника зі столиці

Начальником Головного управління Нацполіції у Миколаївській області призначили полковника поліції Сергія Махно.

Як відомо, нового начальника ГУ НП 13 жовтня буде представляти голова Нацполіції України Іван Вигівський.

До цієї посади Сергій Махно був начальником управління карного розшуку ГУ Нацполіції у місті Києві.

Перед призначанням у столиці Махно займав керівні посади різних рівнів на Полтавщині.

Коли начальник Національної поліції України Іван Вигівський очолював ГУ НП у Полтавській області, то Сергій Махно був його заступником — начальником управління карного розшуку. Перед призначенням Вигівського тимчасово виконував обовязки начальника поліції Полтавщини.

Ще раніше Сергій Махно займав посаду начальника Полтавського відділення поліції №1. Також за свою кар’єру Сергій Махно встиг попрацювати у Новосанжарському відділенні поліції, яке очолював 4 роки, та у Октябрському райвідділі міста Полтава, де перебував на посаді заступника начальника.

Махно закінчив Донецький інститут внутрішніх справ та Київський університет внутрішніх справ і у міліції служив з 1999 року. Він почав службу командиром взводу ДПС в обласному управлінні ДАІ (по 2003 рік). З 2004–2005 — взвод супроводу. В 2005–2006 — командир взводу ДПС Полтавського міського управління. З 2007 по 2009 рік — начальник відділення ДАІ у Новосанжарському районі.

Як відомо, наразі ГУ Нацполіції у Миколаївській області очолює Сергій Шайхет, якому нещодавно Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання генерала поліції третього рангу.

На посаду начальника ГУНП у Миколаївській області Сергій Шайхет був призначений у липні 2020 року. За інформацією ПН, наразі його чекає підвищення.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости