Политика | Вознесенск, 2 Июня, 2017

На зборах Спілки учасників АТО порушувалось питання переобрання голови

Свежие новости: На зборах Спілки учасників АТО порушувалось питання переобрання голови

2 червня в великій залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради відбулись збори громадської організації «Вознесенська спілка учасників АТО», участь  в яких взяли загалом 35 учасників. До порядку денного було внесено 2 питання:

- внесення змін до статуту організації в частині оподаткування неприбуткових громадських організацій;

- пропозиція голови ГО «Вознесенська спілка учасників АТО» Георгія Шпички про переобрання голови громадської організації.

Обговорення було жвавим і стосувалось не лише нової  кандидатури голови Спілки, а й доцільності існування єдиної міськрайонної організації. В ході дискусії учасники АТО ділились і своїми проблемами з якими їм довелось зіштовхнутись, після повернення до мирного життя: зубопротезування, психологічна реабілітації, виділення земельних ділянок на території міста та району.

Порадившись та врахувавши  малочисельну явку представників організації на зібранні, учасники АТО вирішили повторно зібратись 11 червня та ще раз винести вищезгадані питання на голосування.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты