Криминал | 9 Февраля, 2020

На Закарпатті поліція провела спецоперацію проти озброєної банди, що планувала "контролювати регіон"

Свежие новости: На Закарпатті поліція провела спецоперацію проти озброєної банди, що планувала

На Закарпатті поліція провела спецоперацію, в ході якої затримали лідера та членів злочинного угруповання, які чинили опір зі зброєю. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

"Отримавши оперативну інформацію, оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, спецпризначенці, співробітники Служби безпеки України, детективи ГУНП спільно з прокуратурою області провели спільну спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували встановити контроль над регіоном", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що затримання відбулось у суботу, 8 лютого, у селищі Нижні Ворота. У результаті спецоперації затримано семеро осіб.

"Відтак затримали лідера та членів злочинного угрупування. За інформацією правоохоронців, учасники ОЗГ були озброєні, тому прийняли рішення про залучення до поліцейської операції спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області. Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події. Однак їх затримали. У результаті ніхто не постраждав", - повідомили у відділі комунікації.

Зазначається, що лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі.

З місця події вилучили транспортні засоби та зброю.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Повідомляється, що наразі тривають слідчо-оперативні дії. Після проведення відповідних процесуальних заходів буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження та повідомлення затриманим про підозру.

Нагадаємо, учасників злочинної організації звинувачують в нанесенні 10 млн грн збитків.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты