Общество | Южноукраинск, 10 Сентября, 2019

На Южно-Українській АЕС 11 вересня відбудеться перевірка системи оповіщення

Свежие новости: На Южно-Українській АЕС 11 вересня відбудеться перевірка системи оповіщення

На проммайданчику Южно-Української АЕС 11 вересня відбудеться чергова планова перевірка обладнання системи оповіщення з вмиканням сирен. Відповідно до спеціально розробленої програми персонал цеху диспетчерського та технологічного управління проводить такі перевірки щомісяця. Їх основна мета – визначення працездатності системи оповіщення.

Станом на 9 вересня в роботі перебувають другий енергоблок Южно-Української АЕС та агрегат №1 Ташлицької ГАЕС (працює за диспетчерським графіком об’єднаної енергетичної системи України). На першому і третьому блоках ЮУАЕС і агрегаті №2 ТГАЕС, а також першому і другому агрегатах Олександрівської  ГЕС тривають щорічні планові ремонти.

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна отримати за телефоном «гарячої лінії» 0-800-500-107 (дзвінки безкоштовні), або на веб-сайті підприємства www.sunpp.mk.ua.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты