Общество | Вознесенск, 26 Июля, 2023

На вознесенському сміттєзвалищі планують побудувати компостувальну станцію

Свежие новости: На вознесенському сміттєзвалищі планують побудувати компостувальну станцію

У Вознесенську планують побудувати компостувальну станцію на міському полігоні твердих побутових відходів, що знаходиться під селом Таборівка.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Наразі комунальне підприємство «Санітарна очистка міста» оголосило тендер на розробку проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Нове будівництво компостувальної станції в межах існуючого полігону захоронення твердих побутових відходів». 

У техзавданні зазначається, що потужність компостувальної станції повинна складати – 6000 тисяч тонн на рік та вона повинна працювати 5 робочих днів на тиждень. 

Крім того, проєктувальник повинен передбачити влаштування системи збору поверхневих та фільтраційних вод по периметру компостувальної станції для недопущення забруднення ґрунтових вод прилеглої території та збір забруднених поверхневих вод з подальшою викачкою і перевезенням на станцію очистки.

Очікувана вартість розробки проектно-кошторисної документації складає 600 тисяч гривень. Початок аукціону запланований на 3 серпня. Переможець повинен буде виконати роботи до 1 грудня поточного року. 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости