Политика | Вознесенск, 10 Июля, 2022

На Вознесенському міському полігоні ТПВ вже тиждень намагаються погасити пожежу

Свежие новости: На Вознесенському міському полігоні ТПВ вже тиждень намагаються погасити пожежу

Майже тиждень триває ліквідація чергової пожежі сміття, сухої трави та чагарників на Вознесенському міському полігоні твердих побутових відходів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Миколаївській області.

Слід зазначити, що на цьому об’єкті пожежі виникають щороку через незадовільний стан пожежної та техногенної безпеки. Рекомендації по усуненню недоліків, на які неодноразово вказували фахівці ДСНС кервництву КП «Санітарна очистка міста», не виконуються.

Нагадаємо, що займання виникло ще 6 липня в с. Таборівка Бузької ТГ Вознесенського району. Площа горіння склала 2 га.

На місці працюють підрозділи 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Від КП «Сом» залучено спецтехніку (бульдозери, водовозка), але її вкрай недостатньо та проблему гасіння вона не вирішує.

Звертаємо увагу, що пожежі такого типу несуть великий дискомфорт населенню (дим, сморід) та завдають великої шкоди екосистемі. Загасити їх можливо лише за допомогою важкої техніки методом засипання осередків горіння грунтами.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты