Общество | Веселиново, 6 Сентября, 2019

На Веселинівщині прокуратура повернула державі 27 га земель

Свежие новости: На Веселинівщині прокуратура повернула державі 27 га земель

За втручання прокуратури 27 га пасовищ реально повернуто державі, повідомляє Вознесенська місцева прокуратура.

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів в суді, органами прокуратури Миколаївщини приділяється особлива увага вжиттю заходів, спрямованих на реальне виконання рішень суду, постановлених у справах за позовами прокурорів.

Зокрема, Вознесенською місцевою прокуратурою вжито заходи щодо повернення державі пасовищ загальною площею 27 га, розташованих в межах території Катеринівської сільської ради Веселинівського району.

Установлено, що земельна ділянка у 2012 році надана фізичній особі в оренду для сінокосіння та випасання худоби, використовувалася не за цільовим призначенням та в порушення умов договору на ній вирощувалися зернові культури, тобто здійснювалося товарне сільськогосподарське виробництво.

Вказане стало підставою для звернення прокурора з відповідним позовом до суду, який задоволений у повному обсязі.

Відтак, на виконання рішення суду Головним управлінням Держгеокадастру у Миколаївській області припинено право оренди фізичної особи та пасовища повернуто у власність держави.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты