Политика | Николаев, 10 Августа, 2023

На в'їзді в Миколаїв у Інгульському районі планують за майже півмільйона гривень встановити три флагштоки

Свежие новости: На в'їзді в Миколаїв у Інгульському районі планують за майже півмільйона гривень встановити три флагштоки

Адміністрація Інгульського району Миколаївської міської ради оголосила 9 серпня тендер на послуги з благоустрою в частині встановлення флагштоків із прапорами на в’їзді в місто по Баштанському шоссе.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість робіт складає 461 тисячу 281 гривню. До 17 серпня триває процес подачі тендерних пропозицій, а на 18 серпня заплановано проведення аукціону.

Встановити флагштоки переможець торгів має до 1 жовтня 2023 року. У техзавданні йдеться про встановлення трьох 12-метрових флагштоків з армованого скловолокна. Розмір прапорів має бути 300 см х 200 см. Зокрема, на місці встановлять прапор України, прапор міста Миколаєва та прапор ЄС. Матеріал прапорів - плащова тканина 100% поліестер щільністю не менше 110г/м2.

Також до переліку входять роботи з розбирання покриття, облаштування фундаменту для флагштоків тощо.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости