Политика | 12 Августа, 2022

На території ЗАЕС виявлено димову хмару — росіяни тричі обстріляли район атомної електростанції

Свежие новости: На території ЗАЕС виявлено димову хмару — росіяни тричі обстріляли район атомної електростанції

Сьогодні приблизно о 15:22 на території ЗАЕС було виявлено димову хмару.

Як повідомляють читачі, станом на зараз задимлення на атомній електростанції продовжувжується.

Раніше в «Енергоатомі» повідомили, що окупанти тричі за сьогодні обстріляли Запорізьку АЕС і прилеглу територію.

— Черговим обстрілам піддали пожежну частину, розташовану за територією ЗАЕС, і призначену для її захисту від пожеж та їх гасіння у разі надзвичайних ситуацій на станції. Окупанти продовжують методично руйнувати інфраструктуру самої атомної електростанції, найбільшої в Україні та Європі, її міста-супутника та екстрених служб, – заявили в «Енергоатомі».

Разом з тим мешканці Енергодару публікують фото і відео пожежі в районі території ЗАЕС. За їх словами, над територією атомної електростанції видно димову хмару, як від пожежі. 

Раніше повідомлялося, що російські війська ведуть обстріли території Запорізької АЕС. Було зафіксовано п’ять «прильотів» у районі комендатури станції – безпосередньо поруч із дільницею зварки та сховищем джерел випромінювання. На невеличкій ділянці зайнялася трава. Пізніше ще п’ять «прильотів» сталися в районі пожежної частини, яка розташована біля ЗАЕС.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости