Общество | Снигиревка, 3 Октября, 2020

На Снігурівщині продовжуються рейдові перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів

Свежие новости: На Снігурівщині продовжуються рейдові перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів

У п’ятницю, 2 жовтня, представники робочої групи з контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Снігурівського району у складі працівників райдержадміністрації, відділу поліції та міжрайонного управління Держпродспоживслужби здійснили рейд по закладам торгівлі продуктовими та промисловими групами товарів, громадського харчування та на місцеву автостанцію міста Снігурівка.

Представники робочої групи черговий раз перевірили дотримання вимог щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів, а саме використання персоналом та їх клієнтами засобів індивідуального захисту, забезпечення дезінфекційними засобами, масками, наявність інформації стосовно встановлених обмежень для профілактики коронавірусної хвороби COVID-19.

Також було проведено роз’яснювальну роботу щодо безумовного дотримання протиепідемічних заходів, встановлених постановами головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка. 

Нагадаємо, що на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відповідно прийнятого рішення до помаранчевого рівня віднесено м.Миколаїв. Снігурівський район поки залишається в “зеленій зоні”.
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости