Происшествия | Снигиревка, 10 Февраля, 2023

На Снігурівщині на міні підірвався бригадний автомобіль «Миколаївобленерго»

Свежие новости: На Снігурівщині на міні підірвався бригадний автомобіль «Миколаївобленерго»

У четвер, 9 лютого, у Снігурівському районі на вибуховому пристрої підірвався бригадний автомобіль АТ «Миколаївобленерго». Водій знаходиться в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Відмічається, що надзвичайна подія сталася наприкінці робочого дня 9 лютого у Снігурівському районі, де працівники самовіддано працюють над відновленням повітряних ліній ось вже майже 2 місяці.

«Вибух пролунав, коли бригадний автомобіль вже покидав місце робіт. Вибуховий пристрій розгепав кабіну транспортного засобу. На жаль, не обійшлося без травм у людей, які знаходилися всередині. Водія автівки з місця пригоди забрала швидка. Інші відбулися контузією та незначними травмами», - йдеться у повідомленні.

«На жаль, небезпека чатує на енергетиків на кожному кроці. Ми поспішаємо відновити електропостачання тим, хто постраждав внаслідок бойових дій та збройної агресії ворога і нерідко попадаємо і під обстріли, і в ось такі ситуації... Сподіваємося на скоріше одужання нашого колеги! Хотілося б ніколи більше не мати такого сумного приводу для публікацій», - додали на підприємстві.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты