Политика | Снигиревка, 22 Сентября, 2017

На Снігурівщині 19 депутатів не подали декларації про доходи – прокуратура розпочала кримінальне провадження

Свежие новости: На Снігурівщині 19 депутатів не подали декларації про доходи – прокуратура розпочала кримінальне провадження

Снігурівським відділом Баштанської місцевої прокуратури як спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції вивчено стан додержання вимог Закону України «Про запобігання корупції» органами місцевого самоврядування Снігурівського району. Прокурори з’ясували, що 2 депутати міської ради та 17 депутатів п’ятьох сільських рад Снігурівського району взагалі не подали електронні декларації. Про це виданню «Снігурівка.ІНФО» повідомили в Баштанській місцевій прокуратурі.

За цим фактом прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ст. 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації, в тому числі умисне неподання суб’єктом декларування декларації).

Яке стало відомо виданню «Снігурівка.ІНФО» із власних джерел в поліції, декларації не подали два депутата Снігурівської міської ради Казьмірук та Гончаренко, два депутата Тамаринської сільської ради Пестрак та Цибульский, депутати Новопетрівської сільської ради Цибульский, Козловський, Поляшенко, Шведун та Галушка, депутати Павлівської сільської ради Андрієвська, Горєвая та Котула, депутати Новокиївської сільської ради Бас, Ковтун, Никитюк, Боровик та Ковтун, а також депутат Калинівської сільської ради Прокоп’єв.

Довідково: санкція статті передбачає штраф від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты