Общество | Вознесенск, 20 Апреля, 2017

На прийомі у міського голови були порушені соціально-житлові питання

Свежие новости: На прийомі у міського голови були порушені соціально-житлові питання

20 квітня 2017 року міський голова провів черговий офіційний прийом громадян. З 4 попередньо зареєстрованих громадян, прийшли двоє.

Мешканка Прямого звернулась з проханням щодо списання соціального житла, яке знаходиться по-сусідству. Квартира руйнується, оскільки близько 10 років там ніхто не проживає. Віталій Луков дав відповідні доручення Управлінню комунальної власності ВМР та пообіцяв якнайшвидше вирішити це питання.

Пенсіонерка, мешканка мікрорайону Натягайлівка, звернулась з приводу фінансової неспроможності сплачувати за житлово-комунальні послуги. Але жінка отримує субсидію, тож міський голова зателефонував начальнику Управління соціального захисту населення Ірині Шишлянніковій і дав доручення вивчити всі розрахункові книжки громадянки та знайти вихід з цієї ситуації.

Усі звернення громадян були зафіксовані в картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфону: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости