Общество | Николаев, 16 Апреля, 2023

На Миколаївщині зніматимуть фільм про вплив війни на стан довкілля

Свежие новости: На Миколаївщині зніматимуть фільм про вплив війни на стан довкілля На Миколаївщині зніматимуть фільм про вплив війни на стан довкілля

У п’ятницю, 14 квітня, Миколаїв відвідала знімальна група на чолі з австралійським режисером і продюсером Ніком Лазаредісом, яка працює над створенням документального фільму про вплив війни на стан довкілля.

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.

До основи фільму увійдуть і кадри з місць надзвичайних подій на Миколаївщині. Журналісти відвідали ТОВ «ЕВЕРІ» та зафільмували наслідки потрапляння дронів - камікадзе до олійного терміналу підприємства, стан Бузького лиману. Також зафіксовано наслідки пожеж через влучання ворожих снарядів у Галицинівському лісі.

Інтерв’ю журналістам надала перша заступниця начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу Яна Майборода, яка розповіла про екологічні наслідки військових дій на Миколаївщині та збиток, нанесений довкіллю області.

Також зі знімальною групою зустрівся перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, який наголосив, що повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України з 24 лютого вже завдало та продовжує завдавати величезної шкоди людям та інфраструктурі населених пунктів. Війна також впливає і на довкілля. Тому візит журналістів до Миколаївської області стане важливим додатком до фільму, що допоможе привернути увагу світу до проблем довкілля, пов’язаних з військовими діями.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты