Криминал | Николаев, 6 Июня, 2023

На Миколаївщині «закладчик» збирав на новий телефон, а отримав 9 років за ґратами та конфіскацію всього майна

Свежие новости: На Миколаївщині «закладчик» збирав на новий телефон, а отримав 9 років за ґратами та конфіскацію всього майна

У Первомайську чоловіка за наркоторгівлю через «закладки» покарали дев’ятьма роками позбавленням волі з конфіскацією майна.

Про це стало відомо з відповідного вироку суду.

Слідство вияснило, що починаючи з кінця лютого 2023 року обвинувачений у орендованій квартирі у Первомайську фасував психотропну речовину PVP у невеликі пакунки, а потім робив по місту «закладки» за наркотиками. На свій телефон він робив фото схованок з вказанням геолокації для подальшого безконтактного продажу наркотиків.

27 лютого власниця квартири прийшла з перевіркою житла та, викривши злочин, повідомила про це поліцію. Поліцейські при огляді житла вилучили до 20 згортків наркотику з загальною вагою 110 грамів.

Згодом по фото з телефону обвинуваченого поліцейські зібрали залишені обвинуваченим «закладки».

У суді обвинувачений визнав свою провину. Він заявив, що гроші від наркоторгівлі витратив на купівлю телефону та побутові потреби. Драгдилер просив суд суворо його не карати і при призначенні покарання врахувати його визнання вини та щире каяття.

У результаті суд визнав Даниїла Ш. винним у скоєні злочинів за частиною2 та 3 статті 307 КК України та призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі на дев’ять років з конфіскацією майна, яке є його власністю.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости