Культура | Николаев, 16 Мая, 2018

На Миколаївщині відбувся виїзний лекторій «Людина у Всесвіті» до Дня науки в Україні

Свежие новости: На Миколаївщині відбувся виїзний лекторій «Людина у Всесвіті» до Дня науки в Україні

 

У вівторок, 15 травня, на базі Центру профільного навчання – філії Новобузької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Новобузької районної ради фахівці кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО провели засідання «Природа – книга життя» виїзного лекторію «Людина у Всесвіті», приуроченого до Дня науки в Україні. Серед слухачів лекторію – вчителі природничих дисциплін і зацікавлені наукою учні закладів загальної середньої освіти Новобузького, Казанківського та Березнегуватьского районів.

Лекторій складався з двох частинах – теоретичної та практичної.

У теоретичній частині фахівці ознайомили учасників із сучасними досягненнями в галузі астрономії, біології та хімії. Було продемостровано один із методів реалізації наступності у навчанні природничих наук дошкільнят і початківців.

У практичній частині учасникам було презентовано сучасне навчальне обладнання. Особливу увагу слухачів привернув майстер-клас із робототехніки.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты