Общество | Николаев, 16 Мая, 2019

На Миколаївщині відбулися урочистості до Міжнародного дня сім’ї та Дня матері

Свежие новости: На Миколаївщині відбулися урочистості до Міжнародного дня сім’ї та Дня матері

У середу, 15 травня, у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.

Свої вітання багатодітним родинам, матерям загиблих захисників України висловили заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі і голова обласної ради Вікторія Москаленко.

Вікторія Москаленко подякувала матерям загиблих учасників АТО/ООС за мужність та виховання справжніх героїв, які віддали власні життя за Україну.

«Дозвольте привітати вас такими прекрасними весняними святами, як День матері та День сім’ї. Миколаївщина пишається своїми матерями. Велика вам подяка та низький уклін. Хочу запевнити, що ми й надалі будемо всіляко вас підтримувати. Бажаю щоб кожне материнське серце завжди билося спокійно, не відчуваючи тривоги за своїх дітей. А іноді приємно калатало від добрих і гарних новин від ваших родин. Всього найкращого вам!», — звернувся до присутніх Олександр Трайтлі.

З нагоди відзначення Дня матері за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей Олександр Трайтлі вручив Почесні грамоти голови Миколаївської обласної державної адміністрації багатодітним матерям.

Довідково: Сьогодні  влада продовжує робити суттєві кроки в напрямку соціального захисту сімей. Наразі в області проживає 9534 багатодітні сім’ї, де виховується 32169 дітей.

Управління соціального захисту населення забезпечують видачу посвідчень батькам та дітям з багатодітних сімей, виплати державних соціальних допомог, пільг. На цей час 68564 сім’ї в Миколаївській області отримують різні види державної допомоги на загальну суму 517,9 млн. грн.
 
Державну допомогу отримують 45 будинків сімейного типу на  271 дитину та 150 прийомних сімей на 276 дітей. Допомогу нараховано та профінансовано на загальну суму 11,6 млн. грн.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости