Общество | Николаев, 8 Июня, 2019

На Миколаївщині відбулись чергові рейди, спрямовані на недопущення надзвичайних подій на водних об’єктах

Свежие новости: На Миколаївщині відбулись чергові рейди, спрямовані на недопущення надзвичайних подій на водних об’єктах

Враховуючи спекотну погоду та настання вихідних поблизу прохолодних водойм області можна зустріти велику кількість відпочиваючих. Рятувальники, в свою чергу, «озброївшись» тематичними листівками вирушають у рейди до морських узбережь у Очаківському та Березанському районах, місць відпочинку неподалік ставків та річок Миколаївщини.

8 червня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області провели рейдове відпрацювання пляжних зон м. Миколаєва із залученням водолазного катеру типу «річка-море». Інформаційні заходи із любителями водного відпочинку пройшли майже в усіх районах області.

Рятувальники, охопивши значну кількість дорослих і малих, говорили про необхідність дотримання правил безпечної поведінки. Рейдовики акцентували увагу на тому, що з особливою обережністю слід поводитись при купанні на надувних матрацах та кругах. У вітряну погоду та при наявності течії  їх може віднести на значну відстань, що небезпечно. Увагу дорослих акцентували на тому, що діти ні в якому разі не повинні самостійно ходити до водойм й нагадали трагічні випадки, які виникли на території нашої області. Також говорили про заборону купання у невідомих та необладнаних рятувальними постами місць.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до мешканців та гостей нашого краю! Будьте відповідальними, не заходьте у воду у нетверезому стані, довго не знаходьтесь під прямими променями сонця, особливо в пору спеки! Бережіть себе та своє життя! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку “101”!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты