Общество | Очаков, 8 Июня, 2019

На Миколаївщині тривають екскурсії пожежно-рятувальними підрозділами

Свежие новости: На Миколаївщині тривають екскурсії пожежно-рятувальними підрозділами

7 червня дітлахи з Очаківського та Єланецького районів отримали чудову нагоду ближче познайомитися із професією пожежного-рятувальника, дізнатися про основні завдання співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, завітавши до пожежно-рятувальних частин.

Одним із цікавих елементів зустрічей стала демонстрація бойового одягу рятувальників, захисного спорядження, апаратів дихання на стисненому повітрі, аварійно-рятувального обладнання та спеціальної техніки, яка використовується за призначенням. Крім того, вихованці пришкільних таборів поспілкувалися із диспетчерами, які приймають телефонні повідомлення про виникнення пожеж, надзвичайних подій та ситуацій. Також вогнеборці поспілкувалися із дітьми про правила безпечної поведінки у побуті, під час прогулянок в період канікул на природі, поблизу води тощо.

По завершенню профілактичних бесід маленькі гості приміряли на себе спецодяг рятувальників, фотографувались з друзями на згадку у пожежних автомобілях.

Діти із увагою слухали всі розповіді фахівців Служби порятунку, ставили  цікаві запитання, а головне - обіцяли, що обов’язково дотримуватимуться правил, які вивчили, щоб ніколи не потрапити у біду.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты