Криминал | Николаев, 7 Февраля, 2018

На Миколаївщині правоохоронці затримали голову РДА та двох його підлеглих на хабарі

Свежие новости: На Миколаївщині правоохоронці затримали голову РДА та двох його підлеглих на хабарі На Миколаївщині правоохоронці затримали голову РДА та двох його підлеглих на хабарі

Посадові особи райдержадміністрації одержали 20 тисяч гривень неправомірної вигоди, частину з якої у вигляді офісного крісла. Всіх фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Оперативники Управління захисту економіки в Миколаївській області Нацполіції та слідчі Первомайської місцевої прокуратури викрили у хабарництві посадових осіб однієї з районних державних адміністрації регіону.

20 тисяч гривень неправомірної вигоди вимагали голова РДА та керівники відділу освіти та господарчої групи цього ж відділу за надання в оренду приміщень, що перебувають на балансі адміністрації.

6 лютого фігурантів справи було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Керівники структурних підрозділів одержали неправомірну вигоду у грошовому еквіваленті, а голова райдержадміністрації - у вигляді офісного крісла. 

Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

 

За матеріалами Управління захисту економіки в Миколаївській області ДЗЕ Нацполіції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты