Криминал | Николаев, 5 Мая, 2018

На Миколаївщині поліцейський водний патруль викрив браконьєрів, які у нерест сітками виловили близько 400 риб

Свежие новости: На Миколаївщині поліцейський водний патруль викрив браконьєрів, які у нерест сітками виловили близько 400 риб

Сьогодні, 5 травня, миколаївські поліцейські групи підтримки публічного порядку на воді під час рейду з відпрацювання річки Південний Буг біля с. Козирка Очаківського району виявили зловмисників, які саме вибирали з сіток свій улов карася та бичків.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У першому випадку 27-річний уродженець сусідньої країни за допомогою заборонених знарядь, сіток довжиною у 400 м, виловив 62 карасів та камбалу. А неподалік розташувався ще один браконьєр, 33-річний місцевий мешканець, який таким же чином наловив 54 карасів та 20 бичків.

А вже на водоймах Дніпро-Бузького лиману у Вітовському районі поліцейський підрозділ на воді викрив ще двох зловмисників, 23-х та 46-ти років. Браконьєри також забороненими знаряддями виловили 240 особин карасів. 

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативні групи Очаківського й Вітовського відділів поліції та представників рибоохорони. Більше півтори тисячі метрів браконьєрських снастей вилучені. 

Відносно зловмисників складені адміністративні протоколи та вирішується питання щодо внесення відомостей про події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 249 КК України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости