Криминал | Николаев, 27 Марта, 2024

На Миколаївщині поліцейський організував незаконну рубку дерев

Свежие новости: На Миколаївщині поліцейський організував незаконну рубку дерев

На Миколаївщині співробітник поліції організував незаконну рубку дерев на території Миколаївського району. До злочинної діяльності він залучив двох своїх знайомих.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі.

Упродовж січня-березня 2024 року підозрювані здійснювали несанкціоновані порубки та перевезення деревини різних порід. Зрубану деревину вони планували в подальшому реалізувати. Наразі встановлено 5 епізодів їх злочинної діяльності. Державі завдано понад 1 мільйон гривень збитків.

Читайте також: Провалився договорняк скандальної вознесенської судді Ротар і афериста-схемщика Шевчука

У ході проведення обшуків вилучили 2 бензопили, понад 1000 колод деревини, 2 транспортні засоби. Трьом фігурантам повідомили про підозру за фактами незаконної порубки лісу. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів, а також з накладення арешту на їх майно.

Викрили злочинну діяльність угруповання за сприяння керівництва Головного управління Національної поліції в Миколаївській області. Досудове розслідування веде ДБР.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости