Криминал | Николаев, 12 Мая, 2018

На Миколаївщині поліцейські вилучили у місцевого мешканця боєприпаси різного калібру

Свежие новости: На Миколаївщині поліцейські вилучили у місцевого мешканця боєприпаси різного калібру

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання «Зброя та вибухівка» правоохоронці прибули до 32-річного жителя с. Лоцкине із снкцією на обшук. За оперативною інформацією поліцейських, чоловік зберігав вдома боєприпаси. У будинку оперативники та слідчі знайшли 16 патронів до пістолету Макарова калібру 9 мм, два патрони до пістолету ТТ калібру 7,62 мм та три набої до дрібнокаліберної гвинтівки.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області .

Чоловік пояснив правоохоронцям, що придбав патрони, коли приїздив до областного центру. Тоді наочно знайомий запропонував йому купити боєприпаси за прийнятною ціной, тож селянин вирішив скористатись пропозицією, раптом знадобляться. 

Набої поліцейські вилучили та направили на експертизу. 

За вказаним фактом слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Сакція статті передбачає від трьох до семи років ув’язнення.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты