Общество | Николаев, 5 Января, 2018

На Миколаївщині перевірять якість питної води

Свежие новости: На Миколаївщині перевірять якість питної води На Миколаївщині перевірять якість питної води

Органам місцевої влади доручено спільно з профільними службами доручено розробити комплексні профілактичні заходи по забезпеченню доступу населення до питної води гарантованої якості, укомплектуванню дезінфікуючими засобами об’єктів соціальної сфери, додержанню правил торгівлі харчовими продуктами.

У разі виявлення і підтвердження невідповідної якості питної води, будуть вжиті заходи по обмеженню діяльності таких об’єктів, усуненню небезпечних для здоров’я людини факторів та тимчасовому забезпеченню населення питною водою належної якості.

Департаменти освіти і науки, соціального захисту населення та управління охорони здоров’я облдержадміністрації, в свою чергу, мають забезпечити перевірку регламентів дезінфекції резервуарів зберігання питної води в підвідомчих установах, в тому числі її підготовки на колективних установках доочищення питної води, здійснити перевірку її якості на мікробіологічні показники. Посилити санітарні вимоги до належного утримання приміщень, забезпечення установ і закладів миючими і дезінфікуючими засобами.

Головне управління Держпродспоживслужби в області перевірить якість питної води на пунктах доочистки і розливу в м.Миколаїв, а також якість питної води та безпечність продуктів харчування, які реалізуються на споживчих ринках.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты