Политика | Николаев, 22 Января, 2018

На Миколаївщині оголошено штормове попередження, - Валентин Гайдаржи

Свежие новости: На Миколаївщині оголошено штормове попередження, - Валентин Гайдаржи

У понеділок, 22 січня, в кризовому центрі ГУ ДСНС України у Миколаївській області під керівництвом заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи в режимі відеоселекторної наради відбулось чергове засідання штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в зимовий період 2018 року та реагування на ускладнення погодних умов.

Представники районних державних адміністрацій доповіли про ситуацію на ввірених територіях. В свою чергу, члени штабу довели до відома інформацію про наслідки негоди за вихідні дні та вжиті заходи. Відповідно до усіх доповідей локальних відключень  газу, світла, води пов’язаних з негодою немає.

Заступник голови ОДА зазначив, що наразі в області оголошено штормове попередження.  «Нагадую, що ми маємо штормове попередження на 21-23 січня. На Херсонщині вже є опади та пориви вітру 20 м/с. Ближче до обіду чекаємо погіршення погодних умов у нас, тому маємо бути готові», - сказав Валентин Гайдаржи 

На завершення засідання Валентин Гайдаржи доручив головам райдержадміністрацій та міст продовжувати роботу щодо забезпечення потреб життєзабезпечення населення, своєчасно реагувати на зміну ситуації з погодою та мати повну готовність задіяти спецтехніку в будь-який час.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости