ДТП | Николаев, 30 Января, 2023

На Миколаївщині автомобіль із поліцейськими врізався у фуру

Свежие новости: На Миколаївщині автомобіль із поліцейськими врізався у фуру На Миколаївщині автомобіль із поліцейськими врізався у фуру

29 грудня близько 21:10 на автодорозі М-14 «Одеса - Мелітополь - Новоазовськ» у Миколаївському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Hyundai Tucson та вантажівки Daf.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів водій Hyundai - співробітник поліції та двоє його пасажирів 37-річний чоловік та 38-річна жінка із тілесними ушкодженнями були доставлені до медичного закладу. Водій вантажівки не постраждав.

Слідчі Територіального управління Державного Бюро розслідувань, які працювали на місці події, вирішують питання щодо внесення зазначеного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нині призначено службове розслідування обставин автопригоди, на період якого 42-річного поліцейського відсторонено від служби.

Крім того, екс-депутат Миколаївської міської ради Євген Римар повідомив що поліцейські перебували у стані спʼяніння.

“Три п'яні в мотлох співробітника поліції на автомобілі Hyundai врізалися у стоячу фуру. Жертв могло бути більше, оскільки п'яні копи йшли на обгін машин, що стояли в пробці, створивши аварійну ситуацію всім учасникам руху. Їм назустріч виїхала машина, і вони, дивом ухилившись від лобового зіткнення, влетіли під фуру. Швидка, яка прибула на місце події, встановила факт сп'яніння, в машині було багато алкоголю. Справу намагалися одразу перекрутити, слідчий ніс якусь маячню, але свідки вказали на водія Hyundai”, - повідомив Римар.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты