Происшествия | Николаев, 23 Октября, 2023

На Миколаївщині 10-річний хлопчик пішов майже за десять кілометрів від дому та загубився

Свежие новости: На Миколаївщині 10-річний хлопчик пішов майже за десять кілометрів від дому та загубився

Вранці у понеділок, 23 жовтня, до відділення поліції №2 Первомайського районного відділу надійшло повідомлення від старости Іванівського селищного округу Врадіївської громади про те, що близько 7:00 місцеві жителі на дорозі за селом зустріли дитину без дорослих. Громадяни забрали хлопчика та привезли його до старости, передає відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

На місце події прибув наряд сектора реагування патрульної поліції, який з'ясував, що хлопчик не розмовляє і надати жодної інформації про себе не може.

На пошуки батьків дитини було задіяно ювенальних інспекторів, оперативників карного розшуку та дільничних офіцерів поліції відділення.

Близько години знадобилося правоохоронцям, щоб встановити батьків хлопчика. Поліцейські з'ясували, що родина малолітнього мешкає у Доманівській територіальній громаді Вознесенського району. Дитина самостійно пройшла майже десять кілометрів від дому. На щастя, з хлопчиком нічого не сталося.

Дитину повернули додому. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з батьками щодо недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты