Политика | Николаев, 11 Декабря, 2023

На кордоні з Польщею розблокували найбільший пункт пропуску

Свежие новости: На кордоні з Польщею розблокували найбільший пункт пропуску

Місячна блокада найбільшого польського вантажного пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ» завершена. Відновлено стабільний рух вантажівок.

«Блокаду пункту пропуску "Ягодин – Дорогуськ" завершено. З 14:00 там відновили стабільний рух вантажівок. У напрямку до України проїхали 15 транспортних засобів – вони на пункті пропуску. Ще 25 вантажівок оформляються та слідуватимуть у бік Польщі» - повідомив віцепрем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков у Facebook.  

За його словами, за більш ніж місяць блокування найбільшого вантажного пункту пропуску команда міністерства та посольства щодня займалася питанням розблокування – проведено десятки зустрічей та переговорів на всіх можливих рівнях. 

«Це була складна робота, але вона ще не завершена. Кордон має бути розблокований повністю, а подальші блокування не допущені. Працюємо далі, враховуючи інтереси наших перевізників та держави», - додав віцепрем'єр. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты