Политика | 23 Июня, 2023

На фронті протягом найближчих 2–3 місяців будуть активні бойові дії – ГУР

Свежие новости: На фронті протягом найближчих 2–3 місяців будуть активні бойові дії – ГУР

Заступник начальника ГУР Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький заявив, що найближчі 2-3 місяці на фронті будуть активні бойові дії як наступального, так і оборонного характеру.

Про це повідомив Скібіцький в інтерв’ю РБК-Україна.

"На весь рік давайте не будемо прогнозувати. Скажу так: у найближчі 2-3 місяці будуть активні бойові дії. Як наступального, так і оборонного характеру, тому що наша стратегічна мета і ціль – це звільнення всіх наших територій. 

Росіяни будуть намагатися все ж таки виконати ті завдання, щоб сказати, чи закінчили вони свою "спеціальну військову операцію", чи не закінчили.

Тим не менш, ми будемо орієнтуватися на середину літа – чи вдасться противнику виконати свої плани з модернізації, з перегрупування, з формування нових з'єднань, частин, як у них відбудеться реформування", - Скібіцький.

 Він навів приклад, що російське командування вже офіційно заявило про реформування, відновлення ленінградського та московського військових округів.

За його словами, після цього можна буде прогнозувати можливий характер дій Росії уже на осінньо-зимову кампанію.

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты