Криминал | 5 Сентября, 2023

На Дніпропетровщині знайшли понівечене тіло 16-річної дівчини

Свежие новости: На Дніпропетровщині знайшли понівечене тіло 16-річної дівчини

У Дніпропетровській області поліція шукає вбивцю 16-річної дівчини.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровщини.

Тіло неповнолітньої дівчини з тілесними ушкодженнями виявили 5 вересня близько 3:00 в кущах на вулиці у місті П'ятихатки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 10 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильством.

До пошуків нападника залучено близько 150 правоохоронців. Вони проводять усі необхідні слідчі та розшукові заходи, спрямовані на встановлення обставин події та затримання зловмисника, причетного до вчинення злочину.

На місці події працює керівництво поліції Дніпропетровщини та Кам’янського РУП, оперативники управління карного розшуку поліції Дніпропетровської області, слідчо-оперативна група відділення поліції № 7 Кам’янського РУП, криміналістична лабораторія слідчого управління Дніпропетровщини. Також залучені співробітники сектору кримінального аналізу та оперативних служб.

Поліція відпрацьовує камери відеоспостереження, встановлюються ймовірні свідки та очевидці злочину. Призначено ряд експертиз та інших слідчих дій.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости