Общество | Первомайск, 2 Июля, 2023

На будівництво житлового комплексу для переселенців у Первомайську потрібно ₴3,3 млрд

Свежие новости: На будівництво житлового комплексу для переселенців у Первомайську потрібно ₴3,3 млрд

На будівництво житлового комплексу з 1703 квартирами для переселенців у Первомайську на Миколаївщині потрібно 3 мільярди 335 мільйонів гривень. 

Наразі вже розроблено проєкт комплексу, обласна влада шукає  для його реалізації міжнародних донорів, повідомив нам у коментарі заступник очільника Миколаївської ОВА Валентин Гайдаржи. 

— Ця ідея цілком реальна, але для її реалізації потрібно значне фінансування. Орієнтовна кількість громадян для розселення там – 6525 осіб. Земельні ділянки під будівництво сформовано. Проєкт будівництва комплексу будівель для переселенців виконано за рахунок коштів обласного бюджету. Можемо починати будівництво відразу після отримання фінансування. Це готовий до реалізації проєкт, – сказав Валентин Гайдаржи.

Він також додав, що цей комплекс – лише для тимчасового проживання переселенців, й передача у власність квартир не передбачається. 

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости