Общество | Березанка, 11 Июля, 2018

На Березанщині планують придбати 187 комплектів меблів для учнів перших класів

Свежие новости: На Березанщині планують придбати 187 комплектів меблів для учнів перших класів

У рамках року освіти та інклюзивного навчання, оголошеного головою Миколаївської облдержадміністрації Олексієм Савченком на Миколаївщині здійснюються заходи підготовки до нового навчального року у руслі реформування освітньої галузі.

Так, на Березанщині на оснащення робочих місць вчителів початкової ланки всього залучено коштів на загальну суму понад 273 тис. грн, з них: 130 тис.  грн - залишки субвенції відділу освіти за 2017 рік, 120 тис. грн - залишки обласної субвенції за 2017 рік, 23 тис. грн - співфінансування органів місцевого самоврядування. Оснащено робочі місця 16-ом вчителям перших класів – придбано ноутбуки та принтери 3-в-1.

Наразі готується відповідна документація для проведення тендеру по закупівлі учнівських меблів (стілець і парта на кожного учня перших класів), а також необхідних для навчання дидактичних матеріалів. Усього планується придбати 187 комплектів меблів для кожного учня, який цьогоріч йде до 1-го класу.

Відповідно до встановлених вимог в усіх 16 школах, де учні вперше йдуть до школи проведено косметичний ремонт кабінетів перших класів. Загальна сума коштів, які були спрямовані на це сягає понад 190 тис. грн.

15 вчителів початкових класів вже пройшли курси перепідготовки для подальшої роботи у Новій українській школі. Перепідготовку пройшли також 14 заступників директорів з навчально-виховної роботи, 15 вчителів англійської мови і 1 тренер з образотворчого мистецтва.   

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости