Общество | Николаев, 18 Декабря, 2017

На базі обласного протитуберкульозного диспансеру відбулись тактико-спеціальні навчання з пожежної безпеки

Свежие новости: На базі обласного протитуберкульозного диспансеру відбулись тактико-спеціальні навчання з пожежної безпеки

У п’ятницю, 15 грудня, на базі обласного протитуберкульозного диспансеру відбулись тактико-спеціальні навчання, під час яких відпрацьовано дії з гасіння умовної пожежі.

За тактичним задумом навчань, через коротке замкнення електропроводки на третьому поверсі приміщення бібліотеки, де проводилися ремонтні роботи, виникла пожежа. Адміністрація об’єкту сповістила відповідні служби, провела евакуацію та гасіння умовної пожежі первинними засобами пожежогасіння.

На момент введення першого водяного ствола площа пожежі склала 15 кв.м, почалось розповсюдження пожежі на четвертий поверх та створилася загроза розповсюдження пожежі на кабінет завідуючого та палати, де знаходяться хворі.

По прибуттю вогнеборцями проведено евакуацію 2-х постраждалих, яких не вдалося вивести в безпечну зону. Разом з тим подано стволи на гасіння пожежі та організовано захист суміжних приміщень. Координацію заходів на пожежі здійснював штаб.

За підсумками проведених навчань відзначено високий рівень підготовки медпрацівників обласного протитуберкульозного диспансеру, відпрацьовано дії у разі виникнення пожежі.

Питання протипожежної безпеки в закладах охорони здоров’я області знаходиться під постійним особистим контролем голови облдержадміністрації Олексія Савченка та начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павла Георгієва. Проводиться освітня робота серед медичних працівників, навчання із залученням рятувальників тощо. Участь у заході взяли рятувальники 19 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, адміністрація та співробітники обласного протитуберкульозного диспансеру.

Зазначимо, що в нічний час у диспансері знаходиться близько 617 хворих та 27 осіб персоналу, тому постає необхідність до автоматизму відпрацювати алгоритм дій адміністрації об’єкту з підпорядкованими підрозділами служби порятунку по ліквідації наслідків можливої пожежі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты