Общество | Южноукраинск, 20 Мая, 2017

На базі м. Южноукраїнськ стартував навчально-методичний збір

Свежие новости: На базі м. Южноукраїнськ стартував навчально-методичний збір

17 травня на базі міста Южноукраїнськ стартував навчально-методичний збір з питань проведення просвітницької роботи з населенням, яке проживає в зонах спостереження атомних станцій за участю представників Волинської, Запорізької, Дніпропетровської, Рівненської, Хмельницької, Житомирської та Херсонської областей.  

На початку пройшла церемонія відкриття, в рамках якої організатори довели до відома всіх учасників основну мету заходу та порядок проведення збору.

Першим із вступним словом виступив Геннадій Долбіков, заступник начальника управління - начальник відділу радіаційного, хімічного захисту та евакозаходів Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України, який привітав всіх присутніх та зазначив: «В рамках зустрічі буде розглянуто ряд теоретичних питань та відпрацьовано практичні заходи, які дозволять учасникам обмінятися досвідом та ознайомитися із формами та методами роботи на території областей України, де розташовані атомні електростанції».
Також із вітальною промовою виступив заступник начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області з реагування на надзвичайні ситуації Михайло Гриб, який зазначив: «Ми плідно співпрацюємо у різних напрямках з ДСНС та робимо спільну справу!» Генеральний директор ВП «Южноукраїнська атомна електростанція» Володимир Лісніченко, який також привітав усіх присутніх, довів до відома присутніх порядок перебування на території підприємства та запланованих заходів.

По завершенню урочистої частини, учасники отримали змогу обмінятися першими враженнями від візиту до Миколаївщини та перейшли до порядку денного.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты