Общество | Баштанка, 14 Декабря, 2017

На Баштанщині відбулось поповнення спеціалізованої комунальної техніки за рахунок коштів ДФРР

Свежие новости: На Баштанщині відбулось поповнення спеціалізованої комунальної техніки за рахунок коштів ДФРР

В середу, 13 грудня, автомобільний парк КП «Добробут» в м.Баштанка поповнився ще однією одиницею транспорту. Представники комунального підприємства  «Добробут» отримали від керівництва міста ключі від новопридбаного сміттєвоза.

Варто зауважити, що дану спеціалізовану комунальну техніку придбали в рамках реалізації проекту «Впровадження інноваційної моделі поводження з твердими побутовими відходами на території Баштанської міської ради» за кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету.

За словами міського голови Івана Рубського, за допомогою новопридбаного сміттєвоза буде покращено екологічний стан міста Баштанка та навколишніх сіл, вдасться швидко видаляти та надійно знешкоджувати тверді побутові відходи шляхом запровадження системи їх роздільного збирання, сортування та транспортування для подальшої переробки.

Як повідомлялося раніше, у жовтні голова облдержадміністрації Олексій Савченко відзначив, що утворена Мінрегіоном комісія з відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку підтримала всі проекти від Миколаївської області, що були подані до фінансування за рахунок коштів ДФРР.

 

 

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости