Криминал | 3 Июня, 2023

На Бахмутському напрямку окупанти намагалися повернути втрачені позиції

Свежие новости: На Бахмутському напрямку окупанти намагалися повернути втрачені позиції

На Бахмутському напрямку російські окупанти намагалися повернути втрачені позиції, але їм це не вдалося. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

За її словами, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на сході з метою вийти на кордони Донецької та Луганської областей, проте йому не вдається просуватись через потужний опір наших сил оборони. 

"Ситуація несуттєво, але дещо змінюється. Декілька місяців поспіль ворог наступав на сході на чотирьох напрямках - Авдіївському, Мар’їнському, Лиманському і Бахмутському. Пізніше періодично активізовувався ще на двох напрямках - Шахтарському та Куп‘янському. Вийти за цей час на кордони Донецької Луганської областей ворогу так і не вдалось", - заявила Маляр.

Вона повідомила, що російські загарбники виснажилися і зараз здійснюють заміну військ і перегрупування. Агресор не припиняє обстріли та завдання авіаударів на всіх напрямках, але географія наступальних дій дещо інша.

Маляр додала, що на трьох напрямках - Бахмутському, Авдіівському, Шахтарському - протягом доби ворог наступальних дій не проводив. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты